واردات انواع دستکش لاتکس به کشور یکی از خدماتی است که به علم پزشکی ایران کمک شایانی کرد. دیگر پزشکان نگران رعایت بهداشت نباشند، دستکش لاتکس این نیازتان را به عالی ترین روش ممکن برطرف خواهد کرد.
تاریخچه ساخت دستکش جراحی
این واردات انواع دستکش لاتکس به کشوریکی از اختراعات علمی بشر بوده که بسیاری از امور را حائز اهمیت کرده است.
اینکه با بدن بیمار تماس مستقیم نداشته باشید یکی از راههای کنترل عدم انتقال باکتری و میکروب بین افراد میباشد.
استریل داشتن فضای درمانی هم تضمینی برای حال بیماران و هم ضامن حفظ سلامتی کارکنان در اماکن درمانی است.
این تفکر برای اولینبار توسط آنسیل در سال 1964 جرقه خورد و اقدام به ساخت دستکش های جراحی کرد که با فناوری لاتکس، نیتریل و بعضا نیپرین ساخته میشود.
هرکدام ازاینها مورد تایید استانداردهای جهانی هستند، منتها کاربرد ها و روش های ساخت گوناگونی دارند.
دستکش لاتکس چیست؟
به طور کلی از دستکش در محیط ها و اماکن مختلفی از جمله؛ آشپزخانه، آزمایشگاه، بیمارستانها و مخصوصا آرایشگرها هنگام رنگ کردن و انجام کلیه امور پیرایشی، استفاده میشود.
یکی از انواع دستکش که از نظر کیفیت و مرغوبیت رضایت اکثر افراد را جلب کرده، لاتکس است.
لاتکس از شیره درختی بنام Hevea Brasiliensis ساخته میشود.
دستکش های خشک که بدون هیچ مواد نرم کننده ای هستند هنگام پوشیدن مارا با مشکل مواجهه میکنند و اصلا این محصولات کارآیی آنچنانی ندارند.
به همین منظور در لاتکس از ماده ی گرد مانندی بنام لیکاپدیم بهره گرفتند تا امر سهولت در به دست کردن دستکش، ایجاد شود.
کاربردهای استفاده از دستکش لاتکس
افراد مانند پزشکان، جراحان، آشپزهای حرفه ای و حتی خانه دارها جهت رعایت اصل نظافت در حین کار از دستکش لاتکس استفاده میکنند.
این موضوع در علم پزشکی قدمتی بیش از صدسال دارد که یکی از نشانه های تضمین مرغوبیت محصول مورد نظر، همین طول عمر دور و دراز آن است.
شاید لاتکس در برخی موارد به دلیل استفاده از موادی خاص در برخی افراد آلرژی هایی را ایجاد کند اما بقدری دستان فرد در آن احساس راحتی دارد که از عیب آن چشم پوشی میشود.
پزشکان به دلیل اینکه تماس مستقیم با بدن بیمار و لمس آن جهت معاینه دارند به یک دستکش با چسبناکی و با حالت کشسانی بالا نیاز دارند که این نیاز را لاتکس ارضاء میکند.
واردات انواع دستکش لاتکس
دستکش یکی از 10 محصولی است که در اولویت وارد کردن به کشور را دارد و از طریق قانونی به راحتی میتوان آن را از مرز گمرک رد کرد.
این کالا از کشورهای زیادی مانند مالزی، هند، چین، امارات و… وارد ایران میشود که بیشترین و بهترین آن از امارات متحده عربی است.
برای ورود این کالا به کشور از فیلتر گمرک ابتدا باید مجوز تایید سلامت و استانداردهای بهداشتی را دریافت کند.